Image Image Image Image Image

Tuinidee

Share


Een onafhankelijk Tuinarchitectenburo voor een creatief Tuinidee

Bent u op zoek naar hét Tuinidee? Heeft u zelf een goed Tuinidee en zoekt u een buro dat uw Tuinidee verder creatief vorm kan geven? Voor het juiste Tuinidee en de uitwerking van uw Tuinidee bent u bij Buro Ruimte & Groen aan het juiste adres. Onze ervaren en enthousiaste mensen, van landschapsarchitect tot vormgevers, vormen een jong en dynamisch team die u uitstekend voor de uitwerking van uw Tuinidee van dienst kunnen zijn. Neem daarom direct contact met ons op door te bellen met 0113 – 354074.

Voor uw Tuinidee

In onze projecten portfolio vindt u een scala aan gerealiseerde Tuinideeën. Buro Ruimte & Groen is daarbij steeds de Tuinarchitect die uw behoeften, wensen of eisen vertaald in een Exclusief Tuinidee, Tuinontwerp, Tuininrichtingsplan of Tuinplan op Maat! Bij het opstellen van een Tuinontwerp staan wij voor een nuchtere, realistische, maar wel creatieve en conceptuele benadering! Klein of groot, de moderne tuin of klassieke tuin, de stadstuin, boerderijtuin of landschapstuin, etc. Kijk rond binnen onze tuinprojecten. Meer weten? Andere wensen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze Tuinarchitect José Simonse via 0113-354097 of ons contactformulier .

Een Duurzaam, nuchter en realistisch Tuinidee

Met de hulp van Buro Ruimte & Groen zorgt u voor een eenvoudig en duurzaam resultaat, waarbij wij altijd een nuchtere en realistische benadering hanteren. Het streven is om een maximaal effect te behalen met zo weinig mogelijk middelen. Onze adviezen bestrijken de visie, het ontwerp, de planuitwerking én het beheer. Reeds vanaf 1997 staan wij klaar voor zowel particulieren als overheden, instellingen en bedrijven.
Bij Buro Ruimte & Groen kunt u terecht voor:
– Veel ervaring voor een nieuw Tuinidee;
– Een jong en dynamisch team;
– Werkzaamheden zowel op regionaal als lokaal nivo;
– Een nuchtere en realistische benadering;
– Grootschalige projecten tot kleinere particuliere tuinen;
– Het Zeeuwse landschap als werkomgeving en inspiratiebron.

Voor uw Tuinidee: neem nu contact met ons op

Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw tuin. U kunt bij ons rekenen op veel zorg en inzet, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. Neem gerust contact op door te bellen met 0113 – 354074, te mailen naar info@ruimte-groen.nl of het contactformulier in te vullen.