Image Image Image Image Image

Tuin- en Landschapsarchitect

Share


Een onafhankelijk tuin- en landschapsarchitectenburo

Wilt u een Tuin- en Landschapsarchitect inschakelen? Bent u op zoek naar een buro dat Tuin- en Landschapsarchitectuur verzorgt? Voor een Tuin- en Landschapsarchitect bent u bij Buro Ruimte & Groen aan het juiste adres. Ons ervaren en enthousiaste mensen, van Tuin- en Landschapsarchitect tot (technisch) vormgevers, vormen een jong en dynamisch team die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Neem daarom direct contact met ons op door te bellen met 0113 – 354074.

Ontwerpt uw tuin

In onze projecten portfolio vindt u een scala aan gerealiseerde projecten door onze Tuin- en Landschapsarchitect . Buro Ruimte & Groen is daarbij steeds de Tuinarchitect die uw behoeften, wensen of eisen vertaald in een Exclusief Tuinontwerp, Tuininrichtingsplan of Tuinplan op Maat! Bij Tuin- en Landschapsarchitectuur staan wij voor een nuchtere, realistische, maar wel creatieve en conceptuele benadering! Klein of groot, de moderne tuin of klassieke tuin, de stadstuin, boerderijtuin of landschapstuin, etc. Kijk rond binnen onze tuinprojecten. Meer weten? Andere wensen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze Tuin- en Landschapsarchitect José Simonse via 0113-354097 of ons contactformulier.

Duurzaam, nuchter, realistisch

Met de hulp van Buro Ruimte & Groen zorgt u voor een eenvoudig en duurzaam resultaat, waarbij wij altijd een nuchtere en realistische benadering hanteren. Het streven is om een maximaal effect te behalen met zo weinig mogelijk middelen. Onze adviezen bestrijken de visie, het ontwerp, de planuitwerking én het beheer. Reeds vanaf 1997 staan wij klaar voor zowel particulieren als overheden, instellingen en bedrijven.
Bij Buro Ruimte & Groen kunt u terecht voor:
– Veel ervaring als Tuin- en Landschapsarchitect;
– Een jong en dynamisch team;
– Werkzaamheden zowel op regionaal als lokaal nivo;
– Een nuchtere en realistische benadering;
– Grootschalige projecten tot kleinere particuliere tuinen;
– Het Zeeuwse landschap als werkomgeving en inspiratiebron.

Neem nu contact met ons op

Wij helpen u als Tuin- en Landschapsarchitect graag met het ontwerpen van uw tuin. U kunt bij ons rekenen op veel zorg en inzet, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. Neem gerust contact op door te bellen met 0113 – 354074, te mailen naar info@ruimte-groen.nl of het contactformulier in te vullen.