Image Image Image Image Image

Speelnatuur

Share

Speelnatuur
Vormgevers van speelnatuur
Wilt u toegankelijke natuur met een recreatieve plus? Bent u op zoek naar een buro dat het ontwerp en de vormgeving van speelnatuur kan verzorgen? Dan bent u bij Buro Ruimte & Groen aan het juiste adres. Ons ervaren en enthousiaste mensen van landschapsarchitect tot vormgevers vormen een jong en dynamisch team die u uitstekend van dienst kunnen zijn bij de ontwikkeling van speelnatuur. Ook voor participatie in het ontwerp van speelnatuur door bewoners, omgeving en scouting bent u bij ons aan het juiste adres! Neem daarom direct contact met ons op door te bellen met 0113 – 354074.
Toegankelijke speelnatuur
Natuur moet toegankelijk zijn en geschikt zijn om te beleven, aan te raken, te voelen. Natuurspeelplaatsen in de vorm van speelnatuur spelen daar steeds meer een rol in, ook in Zeeland. Op de vrije woensdagmiddag een verjaardagspartijtje in de vrije natuur. Speelnatuur in de vorm van bijvoorbeeld boomstammen, water en vlotten! Het ervaren van natuurlijk Zeeland. Buro Ruimte & Groen heeft reeds verschillende plannen opgesteld waarbij natuur, spelen en educatie onderling verbonden zijn! Speelnatuur is een heel interessante ontwikkeling die vraagt om breder uitgezet te worden. Heeft u plannen voor speelnatuur? Wij informeren u graag vrijblijvend over onze mogelijkheden!
Duurzaam, nuchter, realistisch
Met de hulp van Buro Ruimte & Groen zorgt u voor een eenvoudig en duurzaam resultaat, waarbij wij altijd een nuchtere en realistische benadering hanteren. Het streven is om een maximaal effect te behalen met zo weinig mogelijk middelen. Onze adviezen bestrijken de visie, het ontwerp, de planuitwerking én het beheer. Reeds vanaf 1997 staan wij klaar voor zowel particulieren als overheden, instellingen en bedrijven.
Bij Buro Ruimte & Groen kunt u terecht voor:
– Veel ervaring in ontwerpen van speelnatuur;
– Een jong en dynamisch team;
– Werkzaamheden zowel op regionaal als lokaal nivo;
– Een nuchtere en realistische benadering;
– Grootschalige natuurprojecten tot kleinschaliger oplossingen;
– Het Zeeuwse landschap als werkomgeving en inspiratiebron.
Neem nu contact met ons op
Wij helpen u graag met het ontwerpen van speelnatuur. U kunt bij ons rekenen op veel zorg en inzet, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. Neem gerust contact op door te bellen met 0113 – 354074, te mailen naar info@ruimte-groen.nl of het contactformulier in te vullen.