Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Selecteer een pagina:
Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis Wallen van Sluis

Wallen van Sluis

Opdrachtgever: Provincie Zeeland

Jaar plantontwikkeling: 2015-2016

Jaar uitvoering: 2016-2017

Voor de Wallen van Sluis is door Edufact een visie opgesteld waaraan ook voor de planvormingsfase Buro Ruimte & Groen input heeft aangeleverd. Het gebied is eigendom van stichting het Zeeuwse Landschap en betreft met name de Landschappelijke Accentuering van de Buitenwallen van Sluis. Sluis is door zijn vestingstructuur een bijzonder stadje: een handelsstad uit de 14e eeuw. De huidige wallen dateren uit de tijd van de 80-jarige oorlog. Buro Ruimte & Groen heeft het ontwerp gemaakt voor de wallen op basis van de opgestelde visie. Het ontwerp is vertaald in 3D modellen waardoor ook de grondbalans goed beheersbaar is gebleven. Voor de uitvoering is een RAW bestek opgesteld, de aanbesteding (met EMVI) georganiseerd en het werk begeleid dmv directievoering&toezicht. Het bijzondere van dit project is dat het een veelzijdig meerwaarde heeft: landschappelijk, ecologisch, cultuurhistorisch, archeologisch en vooral ook recreatief. Al met al een schitterend project waar wij met de opdrachtgever, belanghebbenden en de aannemer trots op zijn.

klein-icoon-werkveld-visie klein-icoon-werkveld-ontwerp klein-icoon-werkveld-beplantingsplan klein-icoon-werkveld-bestek klein-icoon-werkveld-directievoering

Projectcode: 1504-6