Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Selecteer een pagina:
Hanse Staalbouw – Landschappelijke inpassing Hanse Staalbouw – Landschappelijke inpassing Hanse Staalbouw – Landschappelijke inpassing

Hanse Staalbouw – Landschappelijke inpassing

Plaats: Nieuwerkerk
Opdrachtgever: Hanse Staalbouw
Jaar planontwikkeling: 2007
Jaar uitvoering: 2008

Door de uitbreiding van  het bestaande bedrijfsterrein van Hanse Staalbouw, is een landschappelijke inpassing vereist.
De bestaande groensingel aan de oostzijde van ‘De Weel’ wordt op het terrein van Hanse doorgezet in zuidelijke en oostelijke richting. Zo ontstaat aan alle zijden een forse groenbuffer naar het landschap toe waardoor ook vanuit zuidelijke richting de bebouwing van het gehele bedrijfsterrein aan het zicht wordt onttrokken. De ontbrekende schakel in de groenstructuur wordt met het realiseren van de landschappelijke inpassing hersteld. Niet alleen visueel-landschappelijk heeft dit een meerwaarde, ook ecologisch biedt dit kansen.

klein-icoon-werkveld-visie klein-icoon-werkveld-ontwerp klein-icoon-werkveld-beplantingsplan

Projectcode: 0723