Image Image Image Image Image

Ontwerp Tuin

Share


Een onafhankelijk tuin- en landschapsarchitectenburo

Wilt u een tuinontwerp laten opstellen? Bent u op zoek naar een buro dat tuinen ontwerpt en de vormgeving van uw tuin kan verzorgen? Voor het ontwerp van uw tuin bent u bij Buro Ruimte & Groen aan het juiste adres. Ons ervaren en enthousiaste mensen, van landschapsarchitect tot vormgevers, vormen een jong en dynamisch team die u uitstekend met een Tuinontwerp van dienst kunnen zijn. Neem daarom direct contact met ons op door te bellen met 0113 – 354074.

Ontwerpt uw tuin

In onze projecten portfolio vindt u een scala aan gerealiseerde tuinontwerpen. Buro Ruimte & Groen is daarbij steeds de Tuinarchitect die uw behoeften, wensen of eisen vertaald in een Exclusief Tuinontwerp, Tuininrichtingsplan of Tuinplan op Maat! Bij het ontwerp van tuinen staan wij voor een nuchtere, realistische, maar wel creatieve en conceptuele benadering! Klein of groot, de moderne tuin of klassieke tuin, de stadstuin, boerderijtuin of landschapstuin, etc. Kijk rond binnen onze tuinprojecten. Meer weten? Andere wensen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze Tuinarchitect José Simonse via 0113-354097 of ons contactformulier .

Duurzaam, nuchter, realistisch

Met de hulp van Buro Ruimte & Groen zorgt u voor een eenvoudig en duurzaam resultaat, waarbij wij altijd een nuchtere en realistische benadering hanteren. Het streven is om een maximaal effect te behalen met zo weinig mogelijk middelen. Onze adviezen bestrijken de visie, het ontwerp, de planuitwerking én het beheer. Reeds vanaf 1997 staan wij klaar voor zowel particulieren als overheden, instellingen en bedrijven.
Bij Buro Ruimte & Groen kunt u terecht voor:
– Veel ervaring in Tuinontwerpen;
– Een jong en dynamisch team;
– Werkzaamheden zowel op regionaal als lokaal nivo;
– Een nuchtere en realistische benadering;
– Grootschalige projecten tot kleinere particuliere tuinen;
– Het Zeeuwse landschap als werkomgeving en inspiratiebron.

Neem nu contact met ons op

Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw tuin. U kunt bij ons rekenen op veel zorg en inzet, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. Neem gerust contact op door te bellen met 0113 – 354074, te mailen naar info@ruimte-groen.nlof het contactformulier in te vullen.