Image Image Image Image Image

Ontwerp Openbare Ruimte

Share


Een onafhankelijk tuin- en landschapsarchitectenburo

Wilt u uw openbare ruimte vakkundig laten ontwerpen? Bent u op zoek naar een buro dat het ontwerp en de vormgeving van uw openbare buitenruimte kan verzorgen? Dan bent u bij Buro Ruimte & Groen aan het juiste adres. Ons ervaren en enthousiaste mensen van landschapsarchitect tot vormgevers vormen een jong en dynamisch team die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Neem daarom direct contact met ons op door te bellen met 0113 – 354074.

Ontwerpt uw openbare buitenruimte

Straten,pleinen en begraafplaatsen maken onderdeel uit van het ontwerp van de openbare buitenruimte. De openbare buitenruimte die direct grenst aan het eigendom van elke Nederlander, en daarom ook onze directe omgeving die van invloed is op ons dagelijks gebruik. Daarom werken wij van Buro Ruimte & Groen graag aan ontwerpen van de de openbare ruimte! De uitvoeringsvoorbereiding wordt vaak ook door ons ingenieursbureau opgepakt. Meestal ligt het opdrachtgeverschap bij regionale overheden/gemeenten. Echter komt het ook voor dat dorpsraden of gevestigde bedrijven hun ideeën kwijt willen in een globaal inrichtings- of masterplan als communicatiemiddel naar de gemeente. Tevens worden projecten steeds vaker vanuit de gww- of bouwsector benadert in de vorm van design & construct (D&C contracten) en EMVI inschrijvingen.

Duurzaam, nuchter, realistisch

Met de hulp van Buro Ruimte & Groen zorgt u voor een eenvoudig en duurzaam resultaat, waarbij wij altijd een nuchtere en realistische benadering hanteren. Het streven is om een maximaal effect te behalen met zo weinig mogelijk middelen. Onze adviezen bestrijken de visie, het ontwerp, de planuitwerking én het beheer. Reeds vanaf 1997 staan wij klaar voor zowel particulieren als overheden, instellingen en bedrijven.
Bij Buro Ruimte & Groen kunt u terecht voor:
– Veel ervaring in ontwerpen van de openbare ruimte
– Een jong en dynamisch team;
– Werkzaamheden zowel op regionaal als lokaal nivo;
– Een nuchtere en realistische benadering;
– Grootschalige projecten tot particuliere tuinen;
– Het Zeeuwse landschap als werkomgeving en inspiratiebron.

Neem nu contact met ons op

Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw buitenruimte. U kunt bij ons rekenen op veel zorg en inzet, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. Neem gerust contact op door te bellen met 0113 – 354074, te mailen naar info@ruimte-groen.nl of het contactformulier in te vullen.