Image Image Image Image Image
Home » Schoolterrein Bel nu » 0113 - 354 074

 

Schoolterrein

De inrichting van een schoolterrein dient aan veel verschillende eisen te voldoen. Het is immers de plek waar kinderen van alle leeftijden gedurende de hele week moeten verblijven. Het dient dus een plek te zijn waar kinderen leren en zich kunnen vermaken, maar waar een verantwoordelijke ook overzicht en rust moet kunnen behouden om alles te overzien. Belangrijkste prioriteit dient de veiligheid van alle kinderen te zijn. Een fors eisenpakket dus en u doet er dan ook verstandig aan bij het ontwerp van een schoolterrein een samenwerking aan te gaan met Buro Ruimte & Groen.


SPECIALISTEN IN BUITENRUIMTES

Buro Ruimte & Groen is namelijk een expert op het gebied van de inrichting van buitenruimtes, zoals een schoolterrein. Onze ervaring heeft geleerd dat onze unieke kijk op opdrachten in combinatie met onze nauwe samenwerking met u als opdrachtgever, de meest verrassende, fraaie, functionele en duurzame eindresultaten oplevert.


Contact

Wilt u de inrichting van uw schoolterrein overlaten aan een professional? Dan kunt u het beste contact opnemen met Buro Ruimte & Groen. Dit kunt u doen doormiddel van het contactformulier op de website of door een e-mail naar info@ruimte-groen.nl te sturen. Ook kunt u ons via telefoon bereiken op 0113 – 354074.Interessant?   Deel deze pagina