Image Image Image Image Image

20

aug

OPEN HUIS!

Share

Om de uitbreiding bij Buro Ruimte & Groen te realiseren hebben bouwvakkers, schilders en interieurspecialisten het afgelopen halfjaar hun uiterste beste gedaan. De verbouwing is inmiddels achter de rug en wij nodigen onze relaties van harte uit om ons vernieuwde kantoor te komen bezichtigen tijdens ons OPEN HUIS op 18 en 19 september.
Startpunt is een lezing op 18 september om 13.30uur van de bekende tuin- en landschapsontwerper, publicist, fotograaf en inspirator Michel Lafaille. Hij zal ingaan op het thema: ‘Het humaan ontwerp’ waarin het menselijke in het ontwerp, – in de zin van ‘zich wél voelen’ – in schaal en maat, centraal staat.
Aansluitend is er dan ruimschoots de gelegenheid om het vernieuwde kantoor te bezichtigen en nader kennis te maken met ons werk, onder het genot van een hapje en drankje. Voor mensen die op donderdag niet kunnen is er ook op vrijdagmiddag van 15-17uur gelegenheid.
Meldt u nu aan op ww.ruimte-groen.nl! Wij zien er naar uit u persoonlijke te ontmoeten. Tot dan!

Het team van Buro Ruimte & Groen: Willem-Jan Joosse, José Simonse, Kees van den Berge, Paul Dorst, Lea van Liere, Miriam Maljaars