Image Image Image Image Image

01

september

De Vaete – Mannee Goes

Share

Nieuwbouwwijk Mannee in Goes is recent verrijkt met een heus buurtpark: beter bekend als ‘De Vaete’
Het braakliggende terrein langs de Hilleweg is omgevormd tot een fraaie speel- en ontmoetingsplek.

Een centraal plein in halfverharding, een ‘Vaete’ met een trappenpartij en twee sprekende zitbanken sieren de openbare ruimte.
Ook een deel van de beplanting is al aangebracht. Dit najaar volgen de bomen en de hagen.

Ruimte & Groen was in opdracht van de gemeente Goes betrokken bij de werkvoorbereiding en de aanbesteding.

Heeft uw openbare ruimte ook een metamorfose nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!Vaete blog

Kees

20

juli

E-nieuwsbrief Juli 2017

Share

Hieronder de link naar onze e-nieuwsbrief verstuurd op 20 juli 2017

E-nieuwsbrief Juli 2017

19

juli

Rustpauze

Share

Nog even en dan heeft ook het team van Ruimte & Groen een aantal weken vakantie. Een moment van ontspanning en even los van het werk. Wij zijn deze zomer met vakantie in de weken 31, 32 en 33. Vanaf begin week 34 hopen wij onze relaties weer van dienst te kunnen zijn!

06

juli

20 jarig jubileum

Share

WhatsApp Image 2017-07-06 at 10.11.57

Buro Ruimte en Groen bestaat al weer 20 jaar! Alle reden tot dankbaarheid voor dit jubileum. Bij een jubileum hoort een feestje en bij een feestje hoort een kado. Dinsdag hebben we in onze kantoortuin een prachtig insectenhotel geopend. De hotelgasten zijn hartelijk welkom om met ons een feestje te komen vieren!

03

juli

MFA Kortgene wordt nu echt zichtbaar

Share

De Buitenruimte van MFA Kortgene krijgt nu echt vorm! Reimerswaal BV, onderdeel van de Sinke Groep, doet zijn uiterste best om de buitenruimte op tijd te realiseren en vergeet daarbij de kwaliteit zeker niet! Het ontwerp van het gebouw door RoosRos Architecten en de architectuur van de buitenruimte van ons buro sluiten naadloos op elkaar aan. Opdrachtgever is Gemeente Noord-Beveland, Marsaki heeft qua bouw de regie. Naast ontwerp en uitvoeringsvoorbereiding doen wij ook directie & toezicht.
Een mooie job…
Willem-Jan

30

mei

Dronefilm cadeau!

Share

Op de Contacta beurs in november 2016 hebben wij van Ruimte & Groen een dronefilm verloot onder onze relaties en standbezoekers. Allround bedrijf Nieuw Arendsrust was de winnaar. Echter winter 2016-2017 was niet echt geschikt om het bedrijf met camping in beeld te brengen. Vandaar dat we nu eind mei 2017 dit cadeau aan Adriaan Langebeeke hebben overhandigt. Datafact uit Grijpskerke heeft de dronefilm gemaakt. Adriaan maakt dankbaar gebruik van deze mogelijkheid om gelijk zijn fraai in het groen gelegen camping, bedrijf en materieel goed in beeld te brengen met deze dronefilm. Een leuk stukje business tot business, vinden wij.
Adriaan, van harte gefeliciteerd en veel succes in het groenonderhoud!

Willem-Jan

03

april

Bloesems, Pinkster,- en Kievitsbloemen

Share

…. en sinds enkele minuten hebben we ook Kievitsbloemen in de boomgaard staan……deze bijzondere stekstukjes/krijgertjes gaan zich hopelijk fors uitbreiden ….

Lea

03

april

Bloesems, Pinkster,- en Kievitsbloemen

Share

…… en ook de hondsdraf en pinksterbloemen laten zich van hun mooiste kant zien…..

03

april

Bloesems, Pinkster,- en Kievitsbloemen

Share

… wat een bloemenpracht om op uit te kijken!! ….
de Prunussen staan volop in de bloesem….

20

februari

Leg meer groen aan op en rond school…

Share

Dat staat in een advies wat blijkt uit onderzoek van het Zeeuws Planbureau en GGD. Het blijkt dat jongeren in een groene omgeving zich beter cq gezonder voelen en beter functioneren. Niets verwonderlijk! Wel een aandachtspunt voor scholen of het nu echt niet anders kan met dat schoolplein van 30.30 betontegels! Groen doet wat met je, dat blijkt opnieuw uit dit onderzoek. Wij van Ruimte & Groen hebben kennis, ideeën en zien mogelijkheden en kansen om ook de omgeving van jouw/uw school te verbeteren. Neem contact met ons op voor een brainstormsessie!

Willem-Jan