Image Image Image Image Image

Landschapsarchitect Zeeland

Share


Een onafhankelijke Landschapsarchitect

Bij de inpassing in een landschap of transformatie van een landschap zijn er veel factoren waar u rekening mee moet houden. Zowel esthetisch als functioneel past niet alles in een omgeving, Een nieuwe inrichting moet zowel qua inhoud als uiterlijk aansluiten bij de omgeving. Een professionele landschaparchitect als Buro Ruimte & Groen kan u hier uitstekend bij helpen. Neem daarom direct contact met ons op door te bellen met 0113 – 354074.

Architectuur op elke schaal

Als landschapsarchitect in Zeeland beseffen we dat we zuinig moeten zijn op ons (Zeeuwse) Landschap. Natuur- en landschapsschoon is in de loop van de tijd ontstaan en heeft vaak ook een cultuurhistorische en daarmee ook een emotionele waarde. Een zorgvuldig ontwerp en inpassing van nieuwe ontwikkelingen moeten een win-win situatie opleveren: vernieuwing, verbetering en versterking van het landschap. Als landschapsarchitect in Zeeland bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres! Meer weten? Andere wensen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze Landschapsarchitect José Simonse via 0113-354097 of ons contactformulier.

Duurzaam, nuchter, realistisch

Met de hulp van Buro Ruimte & Groen zorgt u voor een eenvoudig en duurzaam resultaat, waarbij wij altijd een nuchtere en realistische benadering hanteren. Het streven is om een maximaal effect te behalen met zo weinig mogelijk middelen. Onze adviezen bestrijken de visie, het ontwerp, de planuitwerking én het beheer. Reeds vanaf 1997 staan wij klaar voor zowel particulieren als overheden, instellingen en bedrijven.
Bij Buro Ruimte & Groen kunt u terecht voor:
– Veel ervaring in ontwerpen van landschappelijke projecten zie onze projectenportfolio;
– Een jong en dynamisch team;
– Werkzaamheden zowel op regionaal als lokaal nivo;
– Een nuchtere en realistische benadering;
– Het Zeeuwse landschap als werkomgeving en inspiratiebron.

Neem nu contact met ons op

Wij helpen u als landschapsarchitect graag met het vormgeven van uw landschapsproject. U kunt bij ons rekenen op veel zorg en inzet, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. Neem gerust contact op door te bellen met 0113 – 354074, te mailen naar info@ruimte-groen.nlof het contactformulier in te vullen.