Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Selecteer een pagina:
Share

Buro Ruimte & Groen is uw veelzijdige Landschapsarchitect in Zeeland. We werken als Tuin- en Landschapsarchitect aan uw tuinidee, tuinontwerp, erfbeplantingsplan, beplantingsplan, boerderijtuin, maar ook begraafplaatsinrichting, speelnatuur en een beheerplan groen!

Landschapsarchitect Zeeland

Buro Ruimte & Groen heeft er als landschapsarchitect in Zeeland zin in om ook voor u een passende oplossing te realiseren in de vorm van een goed doordacht inrichtingsplan.
Als landschapsarchitect in Zeeland beseffen we dat we zuinig moeten zijn op ons (Zeeuwse) Landschap. Natuur- en landschapsschoon is in de loop van de tijd ontstaan en heeft vaak ook een cultuurhistorische en daarmee ook een emotionele waarde. Een zorgvuldig ontwerp en inpassing van nieuwe ontwikkelingen moeten een win-win situatie opleveren: vernieuwing, verbetering en versterking van het landschap.
U bent bij dé landschapsarchitect in Zeeland bij ons aan het juiste adres! Wij hebben de nodige kennis in huis tav Tuin en Landschapsarchitectuur en landschapsinrichting. We zijn bovendien niet alleen landschapsarchitect in Zeeland maar ook ingenieursbureau.

Bedrijfstuin

Steeds vaker zien ondernemers de meerwaarde van een goed ingerichte buitenruimte: de buitenruimte van een bedrijf, uw bedrijfstuin of bedrijfsentree is een belangrijke marketingtool! Een goed ontwerp van uw bedrijfstuin of –terrein, waarin de juiste keuzes zijn gemaakt is daarbij essentieel. Een functioneel ontwerp waarbij zeker ook aandacht is voor het visuele aspect: het visitekaartje van de onderneming. Buro Ruimte & Groen heeft creatieve ideeën. Of het nu gaat om de entree van uw bedrijf of uw bedrijfstuin: de buitenruimte versterkt het imago van uw onderneming en het product dat u verkoopt. Soms hebben relatief kleine ingrepen al veel effect! Al menige ondernemer ging u voor…

Camping ontwerpen

Zeeland is een gebied waar de recreatieve sector een groot aandeel heeft in de regionale economie. Campings vormen daar een onderdeel van. Of het nu gaat om de kleinere boerencamping, grootschaliger campings, duin- of strandcampings of landschapscampings. Campingeigenaren moeten zich bewust zijn van de kwaliteiten van het landschap en de invloed van de directe omgeving op het verblijf van hun gasten! Met een goed camping ontwerp is die invloedssfeer juist te breken of optimaal te benutten. Geef de recreant het echte gevoel van op vakantie te zijn door de juiste mix van ingrediënten!

Ontwerp openbare ruimte

Ontwerp openbare ruimte waaronder ontwerp straten, pleinen en parken voor overheden en ontwikkelaars. Vaak wordt bij noodzakelijke herinrichting de ruimte integraal benadert en uitgewerkt, vaak ook op design en construct basis. De openbare buitenruimte grenst direct aan het eigendom van elke Nederlander, en is daarom ook onze directe omgeving die van invloed is op ons dagelijks gebruik. Daarom werken wij van Buro Ruimte & Groen graag aan ontwerpen van de openbare ruimte!