Image Image Image Image Image

Contractvormen

Share

Buro Ruimte & Groen is een flexibele partner in het proces van ontwerp & vormgeving en werkt voor opdrachtgevers in alle mogelijke contractvormen:
* Traditioneel/klassiek
* Design&Construct (D&C)
* Moderne contractvormen waaronder EMVI plannen
In de huidige markt zien we, zowel in de Bouw- als GWW-sector, dat opdrachtgevers steeds minder de traditionele of klassieke contractvorm hanteren en overstappen naar de D&C contractvorm. Gevolg is dat juist van onderaf aan de planvorming gewerkt wordt. Opdrachtnemers uit genoemde sectoren weten Buro Ruimte & Groen te vinden als interessante partner in het D&C proces. Samen werken we aan een creatief, functioneel en goed haalbaar ontwerp. Onze ervaring is dat de opdrachtgever de meerwaarde van inzet van een Landschapsarchitect (bijvoorbeeld in projectteamverband) erkend en hier dan ook de voorkeur aan geeft.
Steeds meer worden in de Bouw- en GWW sector uitvragen in de markt gelegd waarbij niet alleen op prijs wordt beoordeeld maar ook op visie, ontwerp en inhoud cq werkwijze. Ook in dit proces is Buro Ruimte & Groen uw mogelijk partner voor zowel planvorming en presentatie als inhoudt geven aan (onderdelen van) een op te stellen Plan van Aanpak. Meer weten? Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak.