Image Image Image Image Image

Beplantingsplan

Share


Een beplantingsplan bij Inrichten en Herinrichten

Wilt u uw beplantingsplan vakkundig oppakken? Bent u op zoek naar een buro dat een beplantingsplan vakkundig kan verzorgen? Dan bent u bij Buro Ruimte & Groen aan het juiste adres. Ons ervaren en enthousiaste mensen van landschapsarchitect tot vormgevers vormen een jong en dynamisch team die u bij beplantingen uitstekend van dienst kunnen zijn. Neem daarom direct contact met ons op door te bellen met 0113 – 354074.

Partner bij uw beplantingsplan

Beplantingsplannen worden gemaakt op alles schaalniveau’s: van (bedrijfs)tuin tot erfbeplantingsplan, groenstructuurplan of weg- cq landschappelijke beplanting. Bij sortimentskeuze gaat het niet alleen om kwaliteit van de soort maar ook het uiterlijk (de habitus) die passend moet zijn bij het opgestelde ontwerp en de ruimtelijke context van de plek. Bomen, hagen, bosplantsoen, heesters, siergrassen en vaste planten kunnen onderdeel uitmaken van het beplantingsplan. Bij kleinschaliger toepassingen is het belangrijk te werken met verschillende groei- en bloeiwijzen en een jaarrond aantrekkelijk beeld.

Voor een duurzaam beplantingsplan

Met de hulp van Buro Ruimte & Groen zorgt u voor een eenvoudig en duurzaam resultaat, waarbij wij altijd een nuchtere en realistische benadering hanteren. Het streven is om een maximaal effect te behalen met zo weinig mogelijk middelen. Onze adviezen bestrijken de visie, het ontwerp, de planuitwerking én het beheer. Reeds vanaf 1997 staan wij klaar voor zowel particulieren als overheden, instellingen en bedrijven.
Bij Buro Ruimte & Groen kunt u terecht voor:
– Veel ervaring met een beplantingsplan op elk schaalniveau;
– Een jong en dynamisch team;
– Werkzaamheden zowel op regionaal als lokaal nivo;
– Een nuchtere en realistische benadering;
– Het Zeeuwse landschap als werkomgeving en inspiratiebron.

Neem nu contact met ons op

Wij helpen u graag met uw beplantingsplan. U kunt bij ons rekenen op veel zorg en inzet, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. Neem gerust contact op door te bellen met 0113 – 354074, te mailen naar info@ruimte-groen.nlof het contactformulier in te vullen.