Image Image Image Image Image

Bedrijfstuin

Share


Een onafhankelijk tuin- en landschapsarchitectenburo

Wilt u uw bedrijfstuin vakkundig laten ontwerpen? Bent u op zoek naar een buro dat het ontwerp en de vormgeving van uw bedrijfstuin kan verzorgen? Dan bent u bij Buro Ruimte & Groen aan het juiste adres. Ons ervaren en enthousiaste mensen van landschapsarchitect tot vormgevers vormen een jong en dynamisch team die u uitstekend met een ontwerp van uw bedrijfstuin van dienst kunnen zijn. Neem daarom direct contact met ons op door te bellen met 0113 – 354074.

Ontwerpt uw bedrijfstuin

Steeds vaker zien ondernemers de meerwaarde van een goed ingerichte buitenruimte: de buitenruimte van een bedrijf, uw bedrijfstuin of bedrijfsentree is een belangrijke marketingtool! Een goed inrichtingsplan waarin de juiste keuzes zijn gemaakt is daarbij essentieel. Een functioneel ontwerp waarbij zeker ook aandacht is voor het visuele aspect: het visitekaartje van de onderneming. Buro Ruimte & Groen heeft creatieve ideeën. Of het nu gaat om de entree van uw bedrijf of uw bedrijfstuin: de buitenruimte versterkt het imago van uw onderneming en het product dat u verkoopt. Soms hebben relatief kleine ingrepen al veel effect! Al menige ondernemer ging u voor, laat u voorlichten over onze mogelijkheden! Wij komen vrijblijvend bij u langs…

Duurzaam, nuchter, realistisch

Met de hulp van Buro Ruimte & Groen zorgt u voor een eenvoudig en duurzaam resultaat, waarbij wij altijd een nuchtere en realistische benadering hanteren. Het streven is om een maximaal effect te behalen met zo weinig mogelijk middelen. Onze adviezen bestrijken de visie, het ontwerp, de planuitwerking én het beheer. Reeds vanaf 1997 staan wij klaar voor zowel particulieren als overheden, instellingen en bedrijven.
Bij Buro Ruimte & Groen kunt u terecht voor:
– Veel ervaring in ontwerpen van bedrijfstuinen;
– Een jong en dynamisch team;
– Werkzaamheden zowel op regionaal als lokaal nivo;
– Een nuchtere en realistische benadering;
– Grootschalige bedrijfsprojecten tot kleinschalige bedrijfsentrees;
– Het Zeeuwse landschap als werkomgeving en inspiratiebron.

Neem nu contact met ons op

Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw bedrijfstuin. U kunt bij ons rekenen op veel zorg en inzet, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. Neem gerust contact op door te bellen met 0113 – 354074, te mailen naar info@ruimte-groen.nl of het contactformulier in te vullen.